Uvjeti kataloške web kupovine

E-mail narudžbom putem www.justb.hr pristajete na navedene Uvjete kataloške web kupovine.
Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama.
Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.justb.hr je tvrtka Just B j.d.o.o., Medveščak 108, Zagreb, a Kupac je posjetitelj web stranica koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.
Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). U cijene proizvoda nije uračunat PDV, a troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškove dostave snosi kupac, osim za narudžbe veće od 200 kn kada troškove dostave snosi prodavatelj.

Reklamacije i povrat robe

Reklamacije

Prilikom preuzimanja robe Kupac je obvezan pregledati pošiljku, i odmah e-mailom obavijestiti Prodavatelja o eventualnom oštećenju ili pogrešci u isporuci. Ukoliko se radi o krivo isporučenoj robi Kupac ima pravo takvu robu ne preuzeti, a trošak ponovljene isporuke snosi Prodavatelj.
Ako se utvrdi da proizvod treba zamjenu, Prodavatelj će zamijeniti oštećeni artikl o vlastitom trošku.

Povrat

Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Upute za povrat proizvoda:

 • Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten
 • Pošaljite nam e-mail na najkasnije 24 sati od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i razlogu vraćanja proizvoda.
 • Ukoliko dobijete suglasnost za povrat pošiljke od tvrtke Just B j. d.o.o., proizvod možete vratiti, uz priložen original računa.
  Robu šaljite na:
  Just B j. d.o.o.
  Medveščak 108
  10 000 Zagreb
 • Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.

Autorska Prava

Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj proceduri.